Donelli Lambrusco

79,00 kr.
Inkl. moms

Rigtig Lambrusco er ikke rosé, den er rød. Intens duft af særligt kirsebær og med en god syre, der perfekt balancerer den diskrete restsødme. Perfekt ledsager til mad med fedme. Faktisk er den om vinteren et rigtigt godt bud på vin til dansk juleand!

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
6 10,00 kr. Op til 60,00 kr.
Antal
Udsolgt


I 1980'erne blev der drukket spandevis af Lambrusco, og så en dag stoppede man helt med at drikke det. Det var fornuftigt nok, for den Lambrusco, der blev drukket i Danmark for 30 år siden var et ringe industriprodukt.

Men Lambrusco kan noget mere. Den passer perfekt til en lang række af de italienske specialiteter, som kommer fra dens oprindelse i Emiglia Romagna, regionen, der med rette kaldes Italiens Mave, pga produktionen af Parmesan, Parmaskinke, Mortadella, hundredevis af fyldte pastaspecialiteter og meget andet. Og så er det i øvrigt også hjemsted for produktionen af et af de virkelige italienske ikoner; Ferrari. Ferrari fabrikkerne ligger i øvrigt lige ved siden af vingården Donelli, som af samme årsag leverer vine til officielle Ferrari events. Forbindelsen betyder også, at der er afbilledet en Ferrari på siden af Donellis vinkasser.

Produkt information

Lukkemetode
Kork
Alkohol
9%
Flaskeindhold
0,75 l