Rosso de Montepulciano 2016

115,00 kr.
Inkl. moms

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
6 20,00 kr. Op til 120,00 kr.
Antal
Udsolgt


Den ene af Fattoria della Talosas 2 entry-level vine, men ikke desto mindre den, som Talosas salgschef kalder sin favoritvin. Ikke fordi det er den største, dybeste og komplekse af husets vine, men fordi det er en vin med nuancer, elegance og intensitet, som samtidigt også er perfekt til at åbne til hvad som helst i det toskanske køkken eller bare nyde for sig selv. En vin med dybde nok til at være interessant, men også med tilpas karakter af at være den perfekte ledsager til lange aftener i selskab med gode venner, hvor vinen er en god og uundværlig ingrediens, men hvor den ikke skal larme så meget, at den tager al opmærksomheden.

Aroma og smag af tørret frugt, tørrede krydderurter og en snert af appelsinskal. Middelfyldig i munden med bløde tanniner og en finish, hvor sangioveses allestedsnærværende syrlige finish giver en frisk afslutning. Perfekt til stegt kød og fjerkræ, til tomatbaserede retter, grillet sommergrønt og pasta.

Årgang 2016 fik 2 glas i Gambero Rosso 2018 og var med i finalerunden, og har desuden fået 88 points hos Antonio Galloni i Vinous.

Produkt information

Druesorter
85% Sangiovese, 15% Merlot/Canaiolo
Lukkemetode
Kork
Alkohol
13,5 %
Flaskeindhold
0,75 l
Årgang
2016
DOC
Rosso de Montepulciano